Начало Граплинг и BJJ Близо милион ще раздадат на Световното по бразилско джу джицу

Близо милион ще раздадат на Световното по бразилско джу джицу

Близо милион ще раздадат на Световното по бразилско джу джицу
0

Международната федерация по бразилско джу джицу „Abu Dhabi World Pro“ обяви награден фонд от 800 000 щатски долара, който ще бъде разпределен между медалистите в различните категории на предстоящото световно първенство в Абу Даби. Схватките от шампионата на планетата ще се изиграят между 14-и и 19-и ноември, а парични награди ще има не само за черните колани, но и за цветните колани от по-ниски ранкове, както и за участниците ветерани до 35 години.

Този награден фонд е най-големият в историята на организацията досега и е почти два пъти по-голям от обявения награден фонд за световното първенство на конкурентната федерация IBJJF. Шампионите в дивизиите за мъже при черните колани ще получат по 10 000 щатски долара. Сребърните медалисти по 5 000, а бронзовите по 3 000 долара. Пълният протокол с обявените награди може да видите тук.

Това ще бъде второ състезание от подобен ранк за ADWP, тъй като миналогодишният мундиал бе отложен за февруари, 2021-ва. Може да наблюдавате битките от първенството напълно безплатно в официалната уеб страница на федерацията.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".