Начало Senshi Александър Петров дари ръкавиците си на търг за болно момченце

Александър Петров дари ръкавиците си на търг за болно момченце

Александър Петров дари ръкавиците си на търг за болно момченце
0

Александър Петров е поредният български боец, който се включи в благотворителна инициатива това лято. Звездата на SENSHI се раздели със своите ръкавици в името на това да помогне на малко момченце.

Детето в нужда се казва Цветин и има рак. Варненецът предостави екипировка със сантиментална за него стойност на търг, който е с начална цена 100 лева. Цялата сума, която е нужна за лечението в Турция, е в размер на 300 хиляди лева. Разчита се на много добри българи като Александър и капка по капка тя да се събере.

За Петров 2022 година е особено успешна, като той вече има три победи на международните бойни галавечери SENSHI. Родният кикбоксьор се утвърждава в една от големите звезди на организацията.

Преди него своя екипировка за благотворителни търгове дариха още джудистът Денислав Иванов, кикбоксьорите Мартин Копривленски, Даниел Гецов, ММА боецът Руси Минев и други.

Ето и повече информация за Цветин:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.