Начало Бокс Станимира Петрова поведе хоро и поход в Родопите

Станимира Петрова поведе хоро и поход в Родопите

Станимира Петрова поведе хоро и поход в Родопите
0

Световната и трикратна европейска шампионка по бокс – Станимира Петрова, поведе на поход част от младежите в седмия национален лагер на Асоциация „Докосни дъгата“.

Планинско приключение на връх Снежанка започна с едно хубаво българско хоро, като звездата ни в бойните спортове демонстрира завидна техника в стъпките.

Станимира е част от звездните гости на лагера, сред които са още бойци – каратистката Ивет Гранова, треньорът по бокс Детелин Далаклиев и борецът Даниел Александров. Заедно с тях в Пампорово са още реномирани български спортисти.

„Преследвайте всяка една мечта и се раздавайте. Без упорита работа, решителност и отдаденост никой нищо няма да ви даде на този свят. А аз вярвам, че има баланс – колкото дадеш ти, толкова ще ти се върне“, Детелин Далаклиев заяви пред децата на лагера.

В друго от мероприятията, съпътстващи събитието в Родопите, последният ни световен шампион по бокс при мъжете и Спортист №1 на България за 2009 година разказа вдъхновяващи истории от своя живот. Детелин сподели най-трудните си мигове и доказа с примери защо човек трябва да следва своя собствен вътрешен усет и никога да не се предава.

Собственикът на боксова школа в Плевен пожела на момчетата и момичетата да бъдат здрави и щастливи, да спортуват, да запазят невероятния си дух и да са все така всеотдайни във всичко, което правят.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.