Начало Senshi Безапелационен триумф за Андрей Кедвеш на SENSHI 12

Безапелационен триумф за Андрей Кедвеш на SENSHI 12

Безапелационен триумф за Андрей Кедвеш на SENSHI 12
0

Хърватинът Андрей Кедвеш записа втора победа на ринга на SENSHI.

Младият боец надви Макс Сподаренко в седмия мач от бойната карта на SENSHI 12, което се провежда на плажа пред ресторант „Море“ в Св. Св. Константин и Елена.

Кедвеш спечели чрез единодушно решение, а седмата битка за вечерта се проведе по правилата на KWU Full Contact в кат. до 75 кг. Специален рефер на мача бе нидерландското величие Алберт Краус.

Двамата бойци си размениха по няколко лоу-кика за начало на мача, като нито един от двамата не се свенеше да търси близкия бой и да получи някой и друг удар, само за да пласира своята комбинация. Кедвеш бе по-активният боец от двамата и използваше всяка възможност за атака, пласирайки тежки колена и боди-кикове. Сподаренко пък не му оставаше длъжен и макар и по-рядко, също намираше успех с боксови комбинации в тялото и главата.

Сподаренко започна по-добре втората част и показа изключително разнообразен арсенал и на двете нива. Макс вкара няколко силни и точни фронт-кика подплатени с добри леви крошета, което караше Кедвеш да търси клинча и да пласира единични удари в тялото на опонента си.

Решителната трета част започна с предимство за Кедвеш, който успя да намери главата на опонента си с два последователни хай-кика. Битката продължи в много високо темпо, като атаките и контраатакуващите удари се редуваха. Хърватинът пласираше удари в тялото и главата на Сподаренко, а в дефанзивен план Кедвеш показа чудесен тайминг и кардио, блокирайки редица удари на съперника.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITEFight Box HD, на Senshi.comBoec.bgBoec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.