Начало Киокушин Българската карате киокушин федерация приветства амбициозен клуб

Българската карате киокушин федерация приветства амбициозен клуб

Българската карате киокушин федерация приветства амбициозен клуб
0

Голямото семейство на Българска карате киокушин федерация (БККФ) се увеличи с нов член. Това е амбициозният клуб „Тайгър дожо“ в село Мало Конаре.

Залата беше официално открита на 17 декември 2021-а година с тържествена церемония.

Клубът функционира от около два месеца преди това. Вече над 20 деца тренират при семпай Тони Стойчев и световната шампионка Василена Петкова, която наскоро даде пространно интервю за читателите на Boec.BG, за новия клуб и още интересни теми.

Създателят Венцислав Петков има за цел да предаде заветите на Мас Ояма и карате киокушин на колкото се може повече малчугани.

В началото на годината кметът на Пазарджик Тодор Попов изгледа на живо тренировка в „Тайгър дожо“ и поздрави усилията на всички в клуба от Малко Конаре.

Част от БККФ са клубове от почти цялата страна, които можете да видите на картата ТУК. Нови членове се присъединяват всяка година и увеличават киокушин общността у нас.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.