Начало Киокушин Boec.BG ще излъчва пряко европейското и световното по киокушин

Boec.BG ще излъчва пряко европейското и световното по киокушин

Boec.BG ще излъчва пряко европейското и световното по киокушин
0

Най-голямата онлайн медия за бойни спортове в България – Boec.BG, ще излъчва на живо предстоящите две важни събития в света на киокушина – 2-ото Европейско първенство за жени, мъже и ветерани и 6-ото Открито Световно първенство за юноши и девойки.  Домакин и на двете международни събития е град Варна. Вълнуващите и напрегнати състезания по карате киокушин ще превземат Двореца на културата и спорта от петък до неделя (7-9 декември) и ще се провеждат паралелно. Организатори на първенствата са Българската карате киокушин федерация (БККФ) и най-голямата киокушин органицация Kyokushin World Union – KWU. 

На 7 декември за световни титли и медали ще се борят юношите и девойките. Срещите стартират в 9 ч. и ще се провеждат паралелно на цели 6 татамита. Boec.BG ще предава пряко от всяко едно от тях. В събота – на 8 декември, от 9 часа започват полуфиналите и финалите на Световното първенство за юноши и девойки, а победителите ще бъдат наградени от 18 часа.

Последният ден от големия карате киокушин уикенд (неделя, 9 декември) в Двореца на културата и спорта започва от 10 часа с полуфинали за мъжете, жените и ветераните. От 13.30 часа ще се проведе официалната церемония по откриване на Европейското първенство по карате киокушин, а новите европейски шампиони ще станат ясни около 16.30 часа, когато започва церемонията по награждаването.

Целите първенства ще се излъчват на живо в Boec.BG, където ще могат да бъдат проследени онлайн в реално време от зрители и фенове от цялата страна. Входът на залата и през трите дни е свободен.