Начало Senshi Чехонин срещу световен и европейски шампион на SENSHI 8

Чехонин срещу световен и европейски шампион на SENSHI 8

Чехонин срещу световен и европейски шампион на SENSHI 8
0

Зрелище между школите на Португалия и Русия ни очаква в 9-ия двубой от бойната галавечер на SENSHI 8. Елитната бойна галавечер е тази събота, 22-ри май, от 19:00 ч.

За пръв път на SENSHI ще видим в действие световния кикбокс и европейски К-1 шампион Рикардо Фернандес. Портуагалецът е още шампион по кикбокс на Иберийския полуостров. Той ще се изправи срещу Андрей Чехонин от Русия. В актива си с триумфи на Чехонин са световните титли по кикбокс на WAKO и WAKO PRO, както и сребърен медал от турнира „Tatneft Cup“ през 2015 г. Той е втори дан в карате киокушин и има над 50 купи зад гърба си. Сребърен медалист от Световната купа по киокушин, като има победи на професионалния кикбокс ринг.

Чехонин и Фернандес ще се бият по правилника на KWU Full Cotact в категория до 85 килограма.

Осмото издание на SENSHI ще се излъчи на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.