Начало Senshi Пенчев и Стойков един срещу друг по правилата на KWU Full Contact

Пенчев и Стойков един срещу друг по правилата на KWU Full Contact

Пенчев и Стойков един срещу друг по правилата на KWU Full Contact
0

Boec.BG ще ви представи и последния двубой от осмото издание на SENSHI.

Международната бойна галавечер е тази събота, 22-ри май, от 19:00 ч. и ще се излъчи на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Последният двубой за вечерта е и големият подарък за феновете – един желан и очакван двубой. В него ще видим двама български бойци, между които искрата е голяма. В началото на годината състезателят на плевенския СК „Скорпион“ Димитър Пенчев предизвика Петър Стойков за европейския пояс на WAKO PRO, който той завоюва на SENSHI 7 в София.

Пенчев се завръща на ринга на SENSHI

Въпреки че WAKO PRO няма практика да насрочва битки между състезатели от една и съща страна за своя европейския пояс, сега – на 22 май, ще видим до колко сериозен е бил в заявката си Пенчев. Той държи европейския пояс в стил „лоу кик“, категория до 66,8 кг, а Стойков наскоро спечели колана в стил К-1 на 69,1 кг.

Двамата ще играят по правилника на KWU Full Contact в категория до 70 килограма.

Петър Стойков ще търси 10-ата си победа в SENSHI

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.