Начало Senshi Драго Петров: Аз съм фаворит в реванша с Леван Гурули

Драго Петров: Аз съм фаворит в реванша с Леван Гурули

Драго Петров: Аз съм фаворит в реванша с Леван Гурули
0

Драгомир Петров е първият европейски шампион на SENSHI, след като победи Ю Хироно с единодушно съдийско решение в една от най-очакваните срещи на SENSHI 17 край морето.

На 25 ноември той излиза в изключително любопитен мач реванш срещу познатия опонент от SENSHI 14 – Леван Гурули. Двамата се познават отлично, като в първата им среща Драго завоюва трудна победа с разделено съдийско решение.

Истински боен спектакъл, много адреналин и епични двубои предложи SENSHI 14

Подготвям се главно в Сливен с моите треньори – Николай Нешев и Павел Живков. Подобрявам бокса си с Тончо Тончев, а за кондицията ми се грижи Краси Костов. За спарингите си помагаме с Атанас Божилов. След последната ми битка починах една седмица и след това се завърнах в залата, за да стартирам нов тренировъчен лагер. Смятам, че правя най-силната година в кариерата ми, като засега съм с шест победи от шест мача с противници от шест различни държави. Безкрайно съм мотивиран да завърша 2023 подобаващо„, сподели Петров пред Boec.bg.

Драго каза още, че за мача-реванш срещу Леван Гурули ще смени тактиката си и че мисли да вдигне оборотите в този двубой. Като няма намерение да остави съмнение кой е по-добрия от двамата.

Няма да крия, че след страхотната година, която правя, самочувствието ми е повдигнато и определено съм по-уверен. Гурили излиза в този мач без да има какво да губи и аз излизам като фаворит. Изцяло съм фокусиран и се целя в нова победа. Ще наложа своя стил на игра и всичко ще дойде на мястото си. Познавам добре опонента си и смятам, че няма с какво да ме изненада„, разказа още той.

Драго излиза за нокаут, но това не е приоритетна задача, тъй като всеки път, в който търси завършека, не може да разгърне напълно своята игра. Сънародникът ни смята за свое най-силно оръжие отдадеността си в тренировъчния процес, силата, която притежава, и добрата защита.

Билетите за грандиозното бойно шоу SENSHI 19 вече са в продажба и феновете на бойните спортове могат да ги закупят от мрежата на Eventim.bg.

SENSHI 19 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.