Начало Senshi Ернесто Хуст: Канчо Иши ме пита дали може негов боец да участва на SENSHI

Ернесто Хуст: Канчо Иши ме пита дали може негов боец да участва на SENSHI

Ернесто Хуст: Канчо Иши ме пита дали може негов боец да участва на SENSHI
0

Световното величие в кикбокса Ернесто Хуст е впечатлен от прогреса на международните професионални бойни галавечери SENSHI.

Четирикратният световен шампион на К-1 e получил запитване от Казуйоши „Канчо“ Иши за негов боец, който иска да участва на SENSHI.

„Харесва ми публиката, бойците са на много добро ниво. Цялата организация е много добра и не мога да намеря нищо негативно. Всичко изглежда позитивно за мен“, Хуст сподели за „Sherdog.com“.

„Фактът, че винаги има линейка отвън е супер. Ако нещо се обърка, боецът ще бъде откаран в болницата на мига. Събитията стават все по-мащабни, все по-добри и по-добри. Различни състезатели и промоутъри ме питат дали могат да участват на SENSHI. Дори „Канчо“ Иши от К-1 ме попита дали може негов боец може да се пусне в шоуто. Това означава, че се случва нещо хубаво“.

Според Хуст някои от звездите на SENSHI могат да спорят с кикбоксьори от „Белатор“ или One Championship.

„Мисля си за някои много любопитни битки. Тези момчета могат да участват в One Championship или „Белатор“, със сигурност. Цялостното ниво на SENSHI е много високо“, добави Ернесто Хуст.

Освен съдия и гост коментатор, нидерландецът е един от звездните инструктори на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). 

Благодарение на лагерите се вдига значително нивото на българските бойци.

Бойната карта на SENSHI ще включва 10 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.