Начало Senshi Казахстански майстор срещу Даниел Гецов на SENSHI 6 в Камчия

Казахстански майстор срещу Даниел Гецов на SENSHI 6 в Камчия

Казахстански майстор срещу Даниел Гецов на SENSHI 6 в Камчия
0

Шесткратният републикански шампион по кикбокс Даниел Гецов ще излезе срещу Нурликхан Садвокасов на SENSHI 6.

Българинът ще има тежък съперник на международните галавечери този петък (21 август) в Камчия.

Битката им ще се проведе по правилата на KWU FULL CONTACT (позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника) и ще бъде в категория до 75 кг.

Гецов e шесткратен републикански шампион в стиловете К-1, „лоу кик“ и „фул контакт“. Преди пандемията набра сериозна инерция, като в рамките на 12 месеца записа три победи на професионалния ринг. Два от успехите му бяха на „Pro Fight“, а един в SFC.

Садвокасов е бронзов медалист от Световното първенство на KWU (Световния киокушин съюз), което се проведе в края на 2019. Азиатски шампион е по куокушин за предходната година, а във визитката си има редица титли при юношите. Има реноме на амбициозен и корав боец.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.COM, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, kwunion.com, Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.