Начало Senshi Лукас Трифонос с мечтан дебют на SENSHI

Лукас Трифонос с мечтан дебют на SENSHI

Лукас Трифонос с мечтан дебют на SENSHI
0

22-годишният Лукaс Трифонос със сигурност ще запомни първото си участие в международната верига SENSHI. Кипърският състезател победи Сергей Чарнецки в третия мач от картата на галавечерта, която се провежда на плажа пред ресторант „Море“ в Св. Св. Константин и Елена.

Двубоят бе прекратен малко преди края на втория рунд по нареждане на лекаря, който не позволи на Чарнецки да продължи, тъй като 24-годишният боец получи тежка аркада на челото.

Мачът се проведе в категория до 75 кг. по правилника на KWU SENSHI, а рефер на срещата бе сенпай Николай Атанасов.

Двубоят започна в спокойно темпо, но това не продължи дълго време. 24-годишният Чарнецки нямаше притеснения да скъсява дистанцията и не се свенеше да влиза на размени. Въпреки че Трифонос имаше предимство в ръста, Сергей успяваше да пласира силни попадения с крака и ръце. Кипърският боец също отговаряше с вътрешни лоу-кикове, които отекваха чак в морето. В средата на рунда Чарнецки пласира чудесно дясно кроше право в главата на Лукас, което го изпрати в нокдаун.

Въпреки че първи се озова на земята, Трифонос не се прибра в защита, а на свой ред стовари тежките си комбинации.

Вторият рунд започна с леко предимство за Чарнецки, който започна да атакува тялото на опонента си. Въпреки мощните атаки на Сергей, Лукас не се дръпна в защита и пласира точни попадения от близка дистанция. Именно така и дойде преждевременния край на срещата.

По-малко от минута до края на втората част, Трифонос пласира великолепен десен лакът в челото на Чарнецки, отваряйки му сериозна аркада. Сенпай Атанасов показа навременна реакция и извика медицинското лице, което след обстоен преглед реши да прекрати срещата.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITEFight Box HD, на Senshi.comBoec.bgBoec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.