Начало Senshi Стефан Латеску дебютира с вездесъщ нокаут на ринга на SENSHI

Стефан Латеску дебютира с вездесъщ нокаут на ринга на SENSHI

Стефан Латеску дебютира с вездесъщ нокаут на ринга на SENSHI
0

Стефан Латеску (Румъния) победи Оливие Лангуа-Рос (Канада) в дванадесетото издание на SENSHI, което се проведе на плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Двамата се сблъскаха в тежка категория по правилата на KWU Full Contact.

Началото на мача беше ударно за румънеца, който търсеше областта на черния дроб и се целеше високо. Главата на канадеца отскочи след страховито кроше на Латеску в средата на откриващата част. След това той пласира отличен вътрешен лоу кик. В заключителните секунди Стефан вкара комбинация от три прави удара в главата на съперника и убедително спечели рунда в нашата карта.

Канадецът се опита да се върне в битката в началото на втората част. Щурмът му обаче беше пресрещнат от съперника. Истинско чудо е, че все още нямаше кръв по Оливие след пет минути игра. Лактикте влязоха в употреба 40 секунди преди края на втория рунд, като от Латеску шурна кръв, противно на видяното до момента.

Чудесна подсечка от Лангуа-Рос прати съперника на пода в началото на заключителните три минути от битката. Канадецът се беше активизирал доста, за да обръща мача. Така се стигна до вездесъщо ляво кроше от румънския боец, което като гръм от ясно небе просна Оливие Лангуа-Рос на пода. Съдията Семи Шилт не позволи на канадеца да продължи, след като той беше във видимо неадекватно състояние вследствие на тежкия удар.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.