Начало Граплинг и BJJ Майстор на бразилското джу джицу пристига в България

Майстор на бразилското джу джицу пристига в България

Майстор на бразилското джу джицу пристига в България
0

Легендата на бразилското джу джицу Родриго „Компридо“ Медейрош ще гостува в София за тридневен семинар. Двукратният абсолютен световен шампион за черни колани (1998 и 1999 година) ще посети столицата ни на 7-и, 8-и и 9-и септември и ще проведе три последователни тренировки в тези дни. Заниманията ще се състоят в „Боен Клуб Левски София“.

По време на тези тренировки „Компридо“ ще сподели детайли за доказани на най-елитно спортно ниво техники с кимоно и без кимоно. В семинарът могат да участват практикуващите БЖЖ от всички родни клубове. Тренировките са с начален час 18:30 часа.

Това е трета поредна година, в която бразилецът посещава родината ни, за да предаде знанията си.

Медейрош е член на „Залата на славата“ на IBJJF (International Brazilian Jiu-Jitsu Federation), двукратен абсолютен световен шампион, трикратен пан-американски шампион, шампион на отвореното европейско първенство, двукратен шампион на Бразилия и държи победи над имена като Том ДеБлас, Робърт Драйсдейл, Роберто Годой, Роберто Ролета и Марио Спери.

„Компридо“ и неговия ученик Брок Леснър

Като треньор „Компридо“ наставлява UFC бойците Деймиан Майа, Брок Леснър и световните шампиони по джу джицу Дийн Листър и Кайо Тера. Повече информация за постиженията на Медейрос можете да откриете тук.