Начало Senshi Националите ни по киокушин започнаха подготовка

Националите ни по киокушин започнаха подготовка

Националите ни по киокушин започнаха подготовка
0

Националните отбори на България по киокушин за мъже, жени, младежи и девойки стартираха подготовката си за предстоящите международни състезания.

Каратистите се събраха за пръв път от началото на 2021 година за тридневния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Тренировката на представителните ни тимове се проведе редом със заниманието по иайдо във втория ден от майсторския клас в „Арена Армеец“.

Едната група беше водена от треньора на националите ни Сенсей Захари Дамянов, а другата от Шихан Асен Асенов.

„Опитайте се да изненадате съперника. Не искам да виждам монотонно изпълнение на „маваши“ от двойките – бъдете непредсказуеми дори на тренировки“, бяха част от заръките на Сенсей Дамянов.

За каратистите това беше втора сесия в съботния ден. По-рано те взеха участие в майсторския клас с Петер Артс. На него нидерландецът акцентира върху боя от дистанция в различните отработени упражнения.

Следете сайта Boec.BG, както и каналите ни във Facebook и Instagram, за всичко интересно около лагера на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.