Начало Senshi Нова свирепа битка на SENSHI 14

Нова свирепа битка на SENSHI 14

Нова свирепа битка на SENSHI 14
0

Само Петче от Словения излиза срещу Айсам Чадид от Испания в международната бойна верига SENSHI на 3-ти декември в зала „Конгресна“ във Варна.

Билетите за галата вече са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн – Eventim.bg.

Двамата ще излязат в петата битка от програмата и ще се бият по правилата на KWU Full Contact в категория 70 килограма.

Само Петче е на 30 години. Той е шампион от две дивизии на FFC и пет пъти защитава титлата на FFC. Той е европейски муай тай шампион през 2013г. и европейски K1 шампион от 2014г. Това ще е дебютът му на SENSHI.

Айсам Чадид е шампион на страната си и е европейски първенец на ISKA, а освен това е печелил турнира „Glory of Hero“. Той ще се изправи на арената на SENSHI за втори път.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.