Начало Senshi Проследете НА ЖИВО официалния кантар на SENSHI 10 (ВИДЕО)

Проследете НА ЖИВО официалния кантар на SENSHI 10 (ВИДЕО)

Проследете НА ЖИВО официалния кантар на SENSHI 10 (ВИДЕО)
0

Медийната платформа за бойни спортове и изкуства Boec.BG ще излъчи на живо Официалния кантар на международното бойно шоу SENSHI. Той ще се проведе на 3-ти декември, петък, от 12:00 часа в зала „Романс” на хотел “Астор Гардън” в Св. Св. Константин и Елена. 

НА ЖИВО може да проследите кантарът ТУК.

Десетото издание с марка SENSHI ще се проведе на 4-ти декември от 19:00 в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети може закупите от мрежата на  Eventim.bg.

Официалният кантар на SENSHI ще се води от известния актьор и режисьор Ники Илиев, за когото бойните спортове са не хоби, но и страст и творческо вдъхновение. Той ще води и галавечерта на 4 декември. 

Ники Илиев ще е водещ на кантара и галата на SENSHI 10


По време на кантара на 3 декември от 12:00 часа освен премерването на големите бойни звезди, приветствия към спортната общност и феновете ще отправят и световните кикбокс легенди – трикратният световен К1 шампион Петер Артс, както и четирикратните световни шампиони от сериите К1 Семи Шилт и Ернесто Хуст. За пръв път у нас за SENSHI и професионалния тренировъчен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз пристига и друго голямо величие – грандиозния ветеран от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус, който също ще отправи няколко думи към гостите и медиите на официалния кантар на SENSHI 10.

Бойната карта на SENSHI ще включва 10 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.