Начало Senshi Петър Стойков срещу дебютант от Русия на SENSHI 11

Петър Стойков срещу дебютант от Русия на SENSHI 11

Петър Стойков срещу дебютант от Русия на SENSHI 11
0

Рекордьор по участия на бойната главечер SENSHI и дебютант, това ще ни предложи една от срещите на последното издание на събитието. 20 бойни звезди от 12 държави ще премерят сили на 26 февруари във варненската зала „Конгресна“, a билетите вече са в продажба в мрежата на Еventim.bg.

Руснак застава на пътя на Петър Стойков на SENSHI. На бляскавата галавечер в двубой номер 3, българинът ще се изправи срещу Александр Иванов, а битката им ще се проведе по правилата на KWU SENSHI.

Двубоят ще дебют за Иванов на престижните международни галавечери. 

Рекордьорът по участия на SENSHI Петър Стойков e носител на европейска титла при професионалистите, има и световна и европейска титла по муай тай, както и сребърен медал по киокушин от Световното първенство на Световния киокушин съюз (KWU) за юноши (2013 година). 

През 2019 година спечели супертурнира SENSHI CUP в Камчия, постигайки три категорични победи в рамките на два дни и заслужи приза „Нокаут на вечерта“. Видео от участието му – ТУКТУК и ТУК.

В богатата си визитка от международните галавечери има победи над Богдан Базюк (SENSHI 7), Андрю Търланд (SENSHI 6), Владимир Сергеев (SENSHI 5), Драган Пешич (SENSHI 4) и Омар Магомедов (SENSHI 2).

Руснакът пък е шампион по муай тай, шампион на K-1 WKF в Китай през 2017 г. и двукратен победител в международните двубои WKF-KLF в Китай (2017-2018).

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 11 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.