Начало Senshi SENSHI 7 през обектива на фотографа Юлиан Тодоров

SENSHI 7 през обектива на фотографа Юлиан Тодоров

SENSHI 7 през обектива на фотографа Юлиан Тодоров
0

Фотографът от Lap.bg Юлиан Тодоров представя част от най-добрите си кадри от изминалата галавечер SENSHI 7. Това е първото му отразяване на международното шоу на живо.

Талантливият фоторепортер сподели впечатленията си от своя дебют пред Boec.BG и обеща занапред да не пропуска галавечерите SENSHI.

„Снощната гала предложи на зрителите в залата (макар и малко заради пандемията) истинско зрелище. Организаторите бяха осигурили специално оборудване за събитието и се бяха постарали да зарадват зрителите с ефектно светлинно шоу.“

Снимка: Юлиан Тодоров/LAP.bg

„Множеството цветни прожектори правеха атмосферата още по-динамична и разнообразна. Различните светлинни схеми акцентираха бойците индивидуално, а музиката се вписваше отлично и подчертаваше допълнително усещането в залата“, споделя Тодоров.

Той изтъква, че за спецификата на работата му е нужно професионално осветление, което често се неглижира по родните спортни събития.

Ето и част от неговата работа:

 

Снимки: Юлиан Тодоров/Lap.bg

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.