Начало Senshi Висок интензитет на предпоследната тренировка на KWU лагера

Висок интензитет на предпоследната тренировка на KWU лагера

Висок интензитет на предпоследната тренировка на KWU лагера
0

С много пот и зачервени лица ще се запомни предпоследната тренировъчна сесия от международния лагер на Професионалната лига на KWU.

Събитието се провежда в помощната зала на столичната „Арена Армеец“ от 26-ти до 28-ми февруари, като над 200 бойци от 12 държави участват в престижния мастър клас.

По-малко от 12 часа след като вчера SENSHI 7 разтърси София, съвсем разбираемо това бе и тема номер едно сред присъстващите. Кикбокс величията Петер Артс и Семи Шилт отново напомниха на участниците, че целта на занятията е смесването на различните стилове и групата бе разредена, за да се получи смесване на кикбоксьори и каратисти.

Това, разбира е, бе прието с усмивка на лицата и те набързо се пренаредиха и си намериха нови партньори.

Двете легенди на световния кикбокс отново разделиха бойците на две групи с уговорката, че в последната следобедна сесия двамата ще сменят групите.

Главни помощници на Артс и Шилт бяха Сенсей Захари Дамянов и един от най-изтъкнатите родни специалист в кикбокса – Станислав Бахчеванов.

Въпреки че в ранната сесия се наблягаше на правилното изпълнение на техниките, голяма част от бойците не се жалеха и подложиха на изпитание брадичките и ребрата на „събеседниците“ си.

Тренировката бе наблюдавана и от новия европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 69. 1 кг. Кмпания му правеше и световният шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 71.8 кг – Атанас Божилов.

За край на тренировката Петер Артс и Семи Шилт решиха да изтормозят до краен предел учениците си и ги накараха да работят над коремните си мускули.

След финалния строй по паркета в залата трябваше да се стъпва с внимание от всичката вода, която се стичаше от участниците.

Снимки: Димитър Кьосемарлиев