Начало Senshi Сергей Браун като треньор и боец в Камчия (ВИДЕО)

Сергей Браун като треньор и боец в Камчия (ВИДЕО)

Сергей Браун като треньор и боец в Камчия (ВИДЕО)
0

Сергей Браун отново е част от Международния летен лагер по карате киокушин в Камчия. Световният шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. и тази година пристигна в Камчия, но този път той ще пропусне многото тренировки от програмата. Причината – германският нокаутьор има две други отговорни задачи.

Първо, той ще вземе участие в деветото издание на елитната бойна верига SENSHI, която ще се проведе на 10-ти юли в Амфитеатър на Камчия. Освен това Браун, който е изявен майстор на киокушин, ще бъде треньор, а двама от неговите бойци са част от Световната купа на KWU за юноши, девойки и кадети.

„Прекарах COVID-19, но вече се чувствам отлично, в добра форма съм и съм готов за битките. Сега първо съм фокусиран върху представянето на моите състезатели и след техните битки ще се концентрирам върху моето представяне. Опонентът ми е французин. Много е силен и висок. Но съм готов“, заяви Браун.

Браун е редовен участник в събитията на SENSHI, като винаги впечатлява зрителите със своята техника и дух. Той е непобеден на ринга на веригата, а в предстоящата среща ще се радва и на специална подкрепа. За първи път двукратният световен шампион по кикбокс за професионалисти и шампион на „Diamond Cup“ по карате киокушин води своето семейство у нас. Съпругата и децата му ще се насладят на курортният комплекс Камчия.

„Чувствам се страхотно тук. Камчия е невероятен курорт и този път дойдох със семейството ми и мои състезатели, и ще се наслаждавам на времето, което ще прекарам тук“, добави Браун.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.
Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.