Начало Senshi Шихан Никoлaс Петас: Пътешествие в бойните изкуства (Видео)

Шихан Никoлaс Петас: Пътешествие в бойните изкуства (Видео)

Шихан Никoлaс Петас: Пътешествие в бойните изкуства (Видео)
0

Вижте във видеото завладяващото пътешествие на Шихан Никoлaс Петас, чието приключение в бойни спортове започва по мразовитите улици на Копенхаген. От уличен бой на 14 до върховете в K1 Grand Prix, историята на Шихан Никoлaс е ​​доказателство за издръжливост и страст.

Станете свидетел на еволюцията на Шихан Петас от решителен тийнейджър, облечен в първото си кимоно, до превръщането му в световна икона на бойните изкуства. Изживейте върховете на триумфа, болката от 17 счупени кости и незабравимото състезание с 40 000 зрители в Япония. Той открито споделя най-значимата си грешка – липсата на смирение – и важния урок, който той е научил на ринга.

Потопете се в една интригуваща глава от живота на Шихан Петас след оттеглянето си, където той влиза в ролята на водещ на SENSHI. Обективно, той вярва, че все още е на ринга, предоставяйки на зрителите уникална перспектива от събитието.

Шихан Петас дава важен урок на амбициозните майстори на бойните изкуства: „Останете смирени“. Размишлявайки върху собствения си път, той споделя мъдростта да държиш главата си наведена, да гледаш нагоре и да останеш смирен, въпреки че се целиш високо. Това е ценен съвет за следващото поколение.

Гледайте ексклузивното интервю:

тагове: