Начало Senshi Щастливо събитие споходи главния съдия на SENSHI (СНИМКА)

Щастливо събитие споходи главния съдия на SENSHI (СНИМКА)

Щастливо събитие споходи главния съдия на SENSHI (СНИМКА)
0

С широка усмивка и отлично настроение пристигна у нас Шихан Александър Пичкунов. В навечерието на осмото издание на SENSHI, на което той е главен съдия, Пичкунов се сдоби с първа дъщеря. За генералния секретар на Световния киокушин съюз (KWU) това е второ дете, като първородното  му е син.

Малката красавица се появи на бял свят в понеделник и носи името София. Навярно изборът не е случаен, тъй като руската карате и кикбокс звезда е голям приятел на Българска карате киокушин федерация и не пропуска събитие на SENSHI, както и традионните летни международни лагери в Камчия. Сега той е тук и за поредният международен лагер на KWU Международната професионална лига в София, където е един от водещите инструктори заедно с К1 легендите Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст, както и от българска страна шихан Иво Каменов и шихан Асен Асенов.

Новината за бебе София Пичкунова-Шереметева бе оповестена в официалния Instagram канал на организацията със снимка от изписването.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KyokushinWorldUnion (@kwunion)

Няколко часа след изписването на малката София и майката Полина, Пичкунов пристигна в София, за да бъде инструктор на лагера на KWU Международната професионална лига в София и главен съдия на SENSHI 8.

Александър Пичкунов е една от най-големите звезди на руския киокушин. Роден е в гр. Перм през 1979 г. Започва да се занимава с карате киокушин през 1993 г. под ръководството на Сергей Александрович Гостев. През 1998 г. продължава тренировки под ръководството на Александър Алимов. Европейски шампион по киокушин и призьор от Световни първенства, победител на международни и руски турнири. През 2003 г. започва да се състезава в професионалната лига ИЧИГЕКИ и К-1.