Начало Senshi Ян Сокуп пропуска предстоящия лагер на Професионалната лига на KWU
0

Ян Сокуп пропуска предстоящия лагер на Професионалната лига на KWU

Ян Сокуп пропуска предстоящия лагер на Професионалната лига на KWU
0

Чешката звезда в бойните спортове Ян Сокуп няма да може да се присъедини към предстоящото поредно издание на лагера на професионалната лига на KWU поради затруднена логистика и изисквания, свързани с COVID.

Европейският и „All Japan“ шампион по киокушин трябваше да е един от основните инструктори на лагерът, който ще се проведе между 25-и и 28-ми февруари в София. Сокуп, който е и победител в елитните серии „Битка на шампионите“, вече бе част от един от многото летни лагери на KWU. Той предаваше знанията си на летния лагер на веригата в Камчия през 2020-та.

В третия ден от лагера (27.02) ще имаме възможност да се насладим и на седмото издание на елитната бойна верига SENSHI, в което ще видим бойци от 12 държави.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.
Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".