Начало Senshi Юку Уриендал се изправя срещу дебютант от Нидерландия на SENSHI 12

Юку Уриендал се изправя срещу дебютант от Нидерландия на SENSHI 12

Юку Уриендал се изправя срещу дебютант от Нидерландия на SENSHI 12
0

Изключително взривоопасен двубой при най-тежките ще видят феновете на бойните изкуства на предстоящото 12-то издание на международната верига SENSHI.

Естонецът Юку Уриендал ще премери сили с нидерландеца Бас Ворстенбош, който ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Галавечерта е насрочена за за 9-ти юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена. Организаторите са подготивли 13 класни битки, които ще се проведат на неприлична, но доста екзотична обстановка – на плажа пред ресторант „Море“.

Двамата гиганти ще се се бият в сблъсък по правилата на KWU Full Contact в кат. над 95 кг.

33-годишният естонец ще търси първата си победа на SENSHI. Уриендал взе участие в предишното издание на веригата, но претърпя загуба в оспорван двубой с Ахмед Крънич. Юку е световен шампион по муай тай на IFMA от 2014-та.

29-годишният му противник Бас Ворстенбош има участия в редица национални и европейски галавечери. Муай тай специалистът има професионален актив от 42 победи и 15 загуби.

Всеки, който иска да се докосне до адреналина на SENSHI 12, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 9 юли от 20 часа. Билетите за новото издание на международната бойна галавечер вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.Newsи Novinata.bg.