Начало Видео Алекс Перейра открадна шоуто на UFC 276

Алекс Перейра открадна шоуто на UFC 276

Алекс Перейра открадна шоуто на UFC 276
0

Алекс Перейра победи Шон Стрикланд в основната карта на UFC 276. Бразилецът накара всички да говорят за него след феноменален нокаут още в средата на първия рунд.

Бившото кикбокс величие използва марковото си ляво кроше, за да прати в безсъзнание своя съперник. Ударът ще се повтаря отново и отново, а Дейна Уайт заслужено му връчи чек от 50 хиляди долара бонус за представяне на вечерта.

Двамата страйкъри започнаха с различни стратегии от първата секунда. Перейра играеше от далечна дистанция и отстъпваше, изчаквайки да се открие възможност. Четвъртият в ранглистата Стрикланд вървеше постоянно напред, но допусна миг невнимание и си плати скъпо.

С победата Перейра почти сигурно си осигури битка за титлата на Израел Адесаня в средна категория. Бразилецът има две победи срещу Изи в кикбокса и много специалисти са на мнение, че може да го постигнеш и в ММА.

Адесаня излезе на същата галавечер срещу Джаред Каноние, но не впечатли. След победата си нигериецът обяви: „Знам срещу кого ще се бия сега, на всички ни е ясно. Лесно е да нокаутираш някакъв селянин, но срещу мен нямаш шанс, ще те приключа.“

Перейра има едва три битки и три успеха в UFC, но представянето му беше категорично, а трети мач с Адесаня в бойните спортове ще продава.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.