Начало Senshi Десислава Джерманска и звезда от SENSHI ще водят големите награди за бойни спортове “Златен пояс” 2021

Десислава Джерманска и звезда от SENSHI ще водят големите награди за бойни спортове “Златен пояс” 2021

Десислава Джерманска и звезда от SENSHI ще водят големите награди за бойни спортове “Златен пояс” 2021
0

Кои са спортистите и треньорите по бойни спортове с най-големи постижения през 2021 година – това ще научим тази неделя, на 19 декември, по време на грандиозните годишни награди на Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) “Златен пояс” 2021. Те ще започнат точно в 19:30 часа и ще се излъчват на живо в ефира на Bulgaria ON AIR, както и онлайн на Boec.BG и във фейсбук страницата на НАБС.

По време на бляскавата церемония ще бъдат връчени петте големи награди – статуетките „Златен пояс“ за 2020 година в категориите: „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“. Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им през 2021 година.

Водещи на големите награди ще бъдат известният спортен журналист и водещ на единственото предаване за бойни спортове в българския ефир Boec.BG Десислава Джерманска, както и една от големите звезди от международното бойно шоу SENSHI Николай Йоргов.

Снимка: Юлиан Тодоров/LAP.bg

Спортният атлет, когото феновете познават от ринга на бойната верига, сега ще влезе в ново амплоа и за пръв път ще го видим в елегантен костюм на сцената на “Златен пояс”. Николай Йоргов е многократен републикански шампион по карате киокушин, шампион на Япония по киокушин, вицесветовен шампион на KWU и медалист от световни и европейски киокушин и муай тай първенства. Той има няколко победи от ринга на SENSHI, като е отговорен за един от най-бързите нокаути в историята на веригата.

През юли тази година Йоргов стана и един от първите Европейски шампиони на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Знаейки колко труд и усилия стоят зад всеки голям приз, сега Йоргов ще има удоволствието да допринесе за атмосферата и чувството в студиото, а до него ще бъде опитната и красива Десислава Джерманска, която  освен водещ на предаването за бойни спортове, е и главен редактор на уебсайта Boec.BG. 

По време на церемонията специална награда на един спортист ще бъде връчена и от името на Boec.BG.

Не пропускайте “Златен пояс” 2021 – тази неделя, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.