Начало Събития Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018

Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018

Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018
0

За пръв път у нас ще се проведе церемонията по връчване на годишните награди „Златен пояс“. Oрганизира се от Националната асоциация по бойни спортове. За отличие се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

Началото ще бъде дадено в 17 часа в Sofia Event Center, а входът е свободен.

Декември е месецът за равносметка. Петимата най-заслужили бойци за календарната година ще получат статуетка „Златен пояс“. Ето и кои са призовете: „Най-добър спортист – мъж“, „Най-добър спортист – жена“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“, „Вярност на традициите“.

Церемонията ще продължи до 20 часа, а гостите ще могат да се насладят на страхотни демонстрации по карате киокушин, кикбокс и муай тай, таекуондо ITF, джиу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо и канадска борба.

Шоуто е гарантирано.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.