Начало Бокс Кои телевизии ще излъчват Уайлдър – Фюри?

Кои телевизии ще излъчват Уайлдър – Фюри?

Кои телевизии ще излъчват Уайлдър – Фюри?
0

По-малко от ден остана до голямата битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Много читатели на Boec.BG се поинтересуваха по кой телевизионен канал могат да гледат дългоочаквания мач. Очаква се той да започне между 6:00 и 7:00 часа българско време. За съжаление на всички в родния ефир няма да бъде излъчван. Много чуждестранни програми пък предлагат само възможността „Pay-per-view“, като в САЩ тя е оценена на 75 долара!

Във Великобритания местните телевизии ще предават сблъсъка на техния сънародник чрез „BT Sport Box Office“. За да си пуснат услугата, феновете ще бъдат таксувани по 20 паунда.

Френският „CANAL+ Sport“ ще излъчва директно битката за световната титла на WBC в тежка категория. Мачът ще бъде предаван и по руската „Матч!“ напълно безплатно.

В Германия, Италия, Австрия и Швейцария пък ще гледат стрийма на „DAZN“. Ако телевизорът ви има турската „DMAX“ или израелския канал „Sport 1“ също ще можете да се насладите на събитието. В Южна Америка гигантът „Fox Sports“ е взел правата. Скандинавските страни ще разчитат на „ViaPlay“.

Ако нямате достъп до нито един от изброените канали, ще трябва да търсите предаване на живо в интернет. Живеем в модерни времена, платформите за стрийминг в мрежата са много повече отколкото предполагаме.

Boec.BG ще следи на живо битката рунд по рунд!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.