Начало Бокс Подписаха! Ще има мач Фюри – Уайлдър!
0

Подписаха! Ще има мач Фюри – Уайлдър!

Подписаха! Ще има мач Фюри – Уайлдър!
0

Тази вечер феновете на бокса по цял свят ще се насладят на битката Антъни Джошуа – Александър Поветкин, но в часовете преди двубоя стана ясно, че до края на годината ще има още един мегасблъсък. Това ще бъде мач между бившия световен шампион Тайсън Фюри и непобедения американец Дионтей Уайлдър, който държи пояса в тежка категория на WBC.

„Двамата най-добри в тежка категория един срещу друг, най-добрият среща най-добрия! Даваме на хората това, което искат“, обяви Уайлдър в социалните мрежи.

Зрелището ще бъде на 1 декември (събота) като очакванията са да бъде в САЩ, но това ще бъде обявено следващата седмица, а договорите вече са подписани.

„Знам, че имаш тежък удар, знам, че си непобеден, знам, че имаш голяма уста и знам, че искаш да победиш, но не го желаеш колкото аз. Не можеш да ме победиш, ще надделея с воля докато се предадеш и това е обещание. Тази брадичка няма да ходи никъде, тя ще абсорбира цялата сила и ще я детонирам“, сподели Фюри във видео до Уайлдър, който има 40 победи от 40 мача, от които 39 с нокаут.

Очакванията са, че ако Джошуа победи Поветкин, а Уайлдър се справи с Фюри, то двамата най-накрая ще излязат един срещу друг. Двубой, който се чака от цял свят.