Начало Senshi Здрав спаринг беляза първия ден от лагера на KWU Професионална лига

Здрав спаринг беляза първия ден от лагера на KWU Професионална лига

Здрав спаринг беляза първия ден от лагера на KWU Професионална лига
0

Под знака на солидни спаринги премина втората тренировка от тридневния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Грандиозното събитие се провежда в тренировъчната зала на „Арена Армеец“, като участие в късната сесия взеха над 130 родни бойци и треньори.

В занятието участваха само медалисти от редица национални и международни състезания, които приемаха заданията с усмивка на лице. Сред състезателите има както много професионални бойци, така и много от настоящите национали на Българската карате киокушин федерация и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Шихан Иво Каменов, който е изпълнителен директор на KWU Професионалната лига и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, даде ценни съвети на участниците в лагера.

Шихан Иво Каменов, който е изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, даваше ценни съвети на елитните ни бойци. Той обърна внимание на всички спаринг двойки, давайки акуратни препоръки и техники за подобряване на нивото на участващите.

„В тези странни времена трябва да намерите повече време, за да изчистите техниката си и да усъвършенства наученото досега“, заяви Шихан Каменов пред състезателите.

Кикбокс легендата Петер Артс отново не оставяше много време за почивка на бойците, насърчавайки ги да наблягат на правилната техника и позициониране, отколкото на количество. Нидерландецът не пропусна да се качи и на специално подготвения ринг в залата, където нагледно показа тънкости относно правилното движение между въжетата.

Следете сайта на Boec.BG, както и каналите ни във Facebook и Instagram, за всичко интересно около лагера на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.