Начало Събития Врати отвори нова зала в Люлин – Fearless

Врати отвори нова зала в Люлин – Fearless

Врати отвори нова зала в Люлин – Fearless
0
Ето и официалното представяне, което от новата зала дават за своята зала за всички, които желаят да тренират бойни спортове и други!
Fearless е новооткрита спортна зала, която предлага цялостната подготовка на състезатели и любители в Бойните спортове.
При нас може да тренирате бокс, муай тай, джудо, самбо, бойно самбо и ММА. Нашите треньори работят в колектив, за да може Вашата подготовка да е максимално реализирана във всички аспекти, в които имате нужда.
Ние целим да предлагаме тренировки на максимално професионално ниво, поради което се грижим и за физическата подготовка на трениращите чрез функционални и кондиционни тренировки и тренировки по олимпийско вдигане на тежести. В зала Fearless вече се готвят състезатели по бокс, ММА, граплинг, джудо и самбо и олимпийско вдигане на тежести. Освен подготовката на състезателни кадри на професионално ниво, залата има за цел да развива и детско-юношеския и аматьорски спорт. Тренировки ни са подходящи за всеки, който иска да се чувства във форма, да научава нещо ново и  да тренира редом до млади и мотивирани хора, за които спортът е начин на живот!
При нас също така може да тренирате и Freerun & Parkour за всички любители на екстремните спортове и за всички бойци, които искат да подобрят своята мобилност, баланс и взривна сила. Една доста интересна част от нашия репертоар от тренировки е класическият балет. Ако се чудите каква е връзката между балета и бойните спортове, всъщност тя е доста голяма. Доказано е, че балетът помага на усъвършенстването на движението на цялото тяло, преминаването от позиция в друга и мобилността.
На нашия сайт: fearlessbg.com  в навигацията, ако отидете на страницата „За мен“, може да попълните вашите индивидуални нужди, цели и възможности за тренировки, спрямо които ние може да ви предложим индивидуална програма.
За Контакти:
ж.к. Люлин“ 7 79 СУ Индира Ганди
сайт: fearlessbg.com
fb: fearlesssc
instagram: zalafearless
тел: 0878516604
тагове: