Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас

Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас

Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас
0

Някоя от морските ни перли Варна и Бургас може да се окаже домакин на боксова гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви догодина. Това разкри Кобрата в интервю пред БНТ.

„Говорили сме с телевизиите, те са готови за две-три боксови гали. Следващата няма как да е в България, защото ще трябва да се изправя срещу друг противник, но е въпрос на преговори. Лятото може и във Варна или Бургас. София не е България, за нас е хубаво да организираме галавечери и в други градове. Виждате, прави се зала в Бургас, в Пловдив има, във Варна залата не е нова, но пък е много красива“, заяви Кобрата.

Най-добрият ни професионален боксьор подчертава, че следващият му мач няма да бъде в България. Почти сигурно той ще се проведе в Чикаго. 37-годишният Пулев е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF) за пояса на Антъни Джошуа, но ще се бие с друг противник – преди да излезе на ринга с хегемона в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.