Начало Борба Необичайната тренировка на Едмонд Назарян (ВИДЕО)

Необичайната тренировка на Едмонд Назарян (ВИДЕО)

Необичайната тренировка на Едмонд Назарян (ВИДЕО)
0

Едмонд Назарян продължава да тренира, независимо от факта, че трябва да прави това вкъщи, поради пандемията от коронавирус, обхванала цял свят.

В социалните мрежи се появи клип, на който младата надежда на родната класическа борба тренира, използвайки тежестта на своя брат – Гриша. Видеото е заснето от бащата на младежите – Армен Назарян. Двукратният олимпийски шампион се „оплака“, че през годините борбата вкъщи му коства няколко ремонта на апартамента, но спортът е над всичко.

Припомняме, че тази година изгря звездата на по-големия от синовете на Армен – Едмонд. Едва 18-годишен Назарян-младши спечели титлата в категория до 55 кг., в дебюта си на Европейско първенство при мъжете. По пътя към титлата той победи Елдениз Азизли (световен и европейски шампион за 2018 г.), а на финала се справи и с настоящия шампион на Стария континент – Виталий Кабалоев от Русия.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".