Начало Борба Очаква ни мегасблъсък между Снайдер и Джейдън Кокс (ВИДЕО)

Очаква ни мегасблъсък между Снайдер и Джейдън Кокс (ВИДЕО)

Очаква ни мегасблъсък между Снайдер и Джейдън Кокс (ВИДЕО)
0

Двама от най-големите настоящи американски борци в свободния стил – Кайл Снайдер и Джейдън Кокс ще се изправят един срещу друг в троен сблъсък през следвата година.

Схватките ще са с демонстративен характер, но сблъсъкът остава впечатляващ. Още повече, че Снайдер, дори и на тренировка, не обича да губи.

Трите схватки ще се състоят на 16 март 2022 година в Детройт, Мичиган.

Кайл Снайдер е олимпийски шампион от Рио 2016 година при 97 кг и сребърен медалист от Токио 2020 година в същата категория. 25-годишният американец има и две световни титли, както и още два медала от световни шампионати (сребро и бронз). Той е четирикратен шампион на Панамерика и двоен златен медалист от Панамериканските игри.

Джейдън Кокс е един от най-добрите борци в света в момента. Той е двукратен световен шампион в категория до 92 кг. в свободния стил (2018г. и 2019г.), като има на сметката си и бронз от шампионата на планетата, провел се в Париж през 2017 година (до 86 кг.). На световния шампионат в Осло през октовмри, Кокс стигна до бронза, като загуби единствено от иранеца Гасемпур по критерий за точки след равенство 3:3 точки.

Американецът е бронзов медалист (до 86 кг.) от Олимпийските игри, провели се в Рио де Жанейро през 2016 г. Кокс има и две титли от Панамерикански шампионати по борба (2019 и 2020 г.). В периода между октомври 2018 и юни 2021 година, той беше записал 27 поредни победи във всички турнири!