Начало Борба Олимпийски шампион по борба стартира подготовка за Игрите в Токио (ВИДЕО)

Олимпийски шампион по борба стартира подготовка за Игрите в Токио (ВИДЕО)

Олимпийски шампион по борба стартира подготовка за Игрите в Токио (ВИДЕО)
0

Артур Алексанян демонстрира, че не е излязъл от форма през периода на карантина, който трябваше да се спазва, заради пандемията от коронавирус, обхванала цял свят. Настоящият европейски шампион при 97-килограмовите в класическия стил, сподели момент от тренировката си в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

👊🏼🤼 @unitedworldwrestling #tokyo2020

Публикация, споделена от Artur Aleksanyan (@arturaleksanyan_) на

Артур Алексанян е един от най-титулуваните активни борци. Арменецът е настоящ олимпийски шампион в категория до 98 кг. от Игрите в Рио. Той има и бронз от Игрите в Лондон, провели се през 2012 година. 28-годишният борец има три световни титли (2014г., 2015г., 2017г.) и още два сребърни медала от шампионати на планетата (2013г. и 2019г.). Със спечеленото второ място в Нур-Султан през отминалата година, той си извоюва и квота за Игрите в Токио.

В богатата си визитка Алексанян има и пет европейски титли (2012г., 2013г., 2014г.), а освен това има и още три отличия от първенства на Стария континент (две сребра и един бронз). Той спечели титлата в категория до 97 кг., в класическия стил, на Европейските игри, провели се в Минск през 2019 година.

#ОтговорниВкъщи