Начало Борба Садулаев демонстрира класата си и в снега (ВИДЕО)

Садулаев демонстрира класата си и в снега (ВИДЕО)

Садулаев демонстрира класата си и в снега (ВИДЕО)
0

Абдулрашид Садулаев, който е настоящ олимпийски и световен шампион по борба в категория до 97 кг в свободния стил, показа класа като скиор.

Карането на ски е едно от хобитата на „Аварския танк“ и той използва всеки удобен момент да се спусне по някоя от пистите в Русия.

Този път Садулаев, заедно със свои приятели, посетиха куроротното селце Архиз в руската република Карачаево-Черкесия.

„Да се срещнем със зимния Архиз и да получим порция адреналин“, написа дагестанецът в профила си в Instagram.

Припомняме, че Абдулрашид Садулаев спечели пета световна титла в своята кариера в началото на октомври. Дагестанецът победи за трети път своя най-голям противник – Кайл Снайдер, в повторение на финала на Олимпийските игри в Токио.

Това беше 59-а поредна победа на тепиха за представящия Руската федерация борец.

Абдулрашид Садулаев няма загуба на тепиха от финала на Световното първенство през 2017 година (загуба от Снайдер). Той двукратен олимпийски шампион (до 86 кг и до 97 кг), вече петкратен световен първенец и носител на четири европейски титли.

Въпреки, че надделя 2 пъти над Кайл Снайдер и то в двете на-големи събития през годината – Олимпийските игри и шампионата на планетата, дагестанецът прие своя опонент в родината си на гости. Двамата демонстрираха, че са съперници на ринга, а извън него – приятели.