Начало Бокс Амир Хан: Канело ще победи Мейуедър в реванш

Амир Хан: Канело ще победи Мейуедър в реванш

Амир Хан: Канело ще победи Мейуедър в реванш
0

Британският професионален боксьор Амир Хан заяви, че според него Саул Алварес ще надделее над Флойд Мейуедър в битка реванш, ако някога има такава. Към комплиментите си Хан добави, че Канело е „истински звяр“.

„Дори и Мейуедър да се завърне, Канело ще бъде победител. Той е вече по-зрял боец и е по-добър от времето, в когато се боксираха с Мейуедър. Сега е невероятен боец, истински звяр“, сподели англичанинът пред Sky Sports.

Амир Хан е един от 5-те британски боксьори, които са понасяли загуби от Алварес. През 2016-та Хан бе нокаутиран от мексиканската супер звезда в шестия рунд. Другите четирима британци, които са си патили от Канело са Матю Родън, Раян Роудс, Лиам Смит и Роки Филдинг. Всички те също бяха запитани от Sky Sports за усещането да бъдат в ринга с Кнаело. Те също обсипаха бившия им съперник с комплименти за неговите умения, сила и скорост.

„Аз съм подвижен боец и той трябваше да ми е удобен, но с времето той намери точната дистанция и ме хвана с добър удар. Водех го по точки, но той чакаше един голям удар“, добави Хан за битката му с Канело. Противно на казаното от него, две от три съдийски карти даваха предимство за Канело преди нокаута с прекрасен десен крос в шестия рунд.

Саул е в серия от четири поредни победи след равенството с Генади Головкин през 2017-та. Той взе победа в реванша с казахстанския нокаутьор година след това, а след това надделя над Даниел Джейкъбс, Роки Филдинг и Сергей Ковальов. Единствената му загуба е именно от Флойд Мейуедър през 2013-та.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".