Начало Бокс Аръм готви гала за началото на юни
0

Аръм готви гала за началото на юни

Аръм готви гала за началото на юни
0

Легендарният боксов промоутър Боб Аръм е готов да организира гала-вечер в първата седмица на юни.

88-годишният американец заяви, че е в постоянен контакт с почти всички свои бойци и възнамерява да организира в Лас Вегас първото шоу след спирането на спортните събития заради разпространението на коронавируса.

„Говорих с почти всички боксьори. Планираме да стартираме в първата седмица на юни, по безопасен, сигурен начин. Ще го направим в Невада. Уговорихме се или сме близо до разбирателство с хотел. Можем да тестваме всички, ще ги затворим в балон и ще имаме мачове“, каза Аръм пред онлайн радиото SiriusXM.

Мерките за сигурност обаче ще ограничат броя двубои в една гала-вечер, добави промоутърът. „За съжаление, тъй като се налага да се правят много тестове, това е допълнителна работа и грижа, затова ще ограничим двубоите в шоуто до 4, това е лошото. Хубавото е, че се надяваме да се разберем с ESPN да правим по две или три събития всяка седмица. Защото знаете, че в момента големите спортни мрежи не излъчват нищо на живо. А ако можем да им осигурим бокс, и то – на топ-ниво, това със сигурност ще привлече зрители“, заключи легендата.