Начало Бокс Бащата на Фюри се подигра с Усик: Изглежда ужасно, жената на Тайсън има по-големи рамене от него

Бащата на Фюри се подигра с Усик: Изглежда ужасно, жената на Тайсън има по-големи рамене от него

Бащата на Фюри се подигра с Усик: Изглежда ужасно, жената на Тайсън има по-големи рамене от него
0

Бащата на непобедения британски боксьор и действащ шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри – Джон Фюри, се подигра с Олександър Усик. Той заяви, че съпругата на Циганския крал – Парис, ще успее да победи украинеца и по-добре тя да се боксира с него.

Изказването му идва, след като Усик публикува своя снимка по бански, на която написа: „Средната категория е тук. Къде си, бе, шкембак?„.

Усик към Фюри: Къде си бе, шкембак (СНИМКА)

Видях снимката на Усик от басейна онзи ден, той трябва да направи нещо, да се подобри физически, за да излезе на ринга с Тайсън. Иначе можем да сложим боксовите ръкавици на Парис и да я оставим да се бие с него. Те са приблизително един размер. Даже мисля, че Парис има по-големи рамене. Усик изглежда ужасно, сякаш не е ял от три месеца„, заяви Джон Фюри цитиран TalkSport.

Той коментира и желанието на бившия шампион на UFC Франсис Нгану да се боксира с Циганския крал.

Хората гледат Нгану и си мислят, че ще бъде лесна работа. Но това всъщност е трудна задача, тъй като този човек може да нанесе удар от странна позиция, когато никой не го очаква. И ако Франсис стигне до брадичката, тогава вероятно ще последва нокаут. Такива момчета създават проблеми. Тайсън иска да се състезава, а Нгану е най-добрият в своя спорт. Франсис е по-голяма заплаха от Усик. Бих предпочел битка с Олександър, защото Тайсън знае какво да очаква от него. Класически боксьор, който не представлява опасност„, добави Джон Фюри.

Очаква се тази година Циганския крал и Усик да се изправят един срещу друг и да определят абсолютния световен шампион в тежка категория. Големият сблъсък би трябвало да се състои през март или април.

От своя страна Нгану напусна UFC, където стана шампион в тежка категория. Той не се разбра с организацията за нов договор, защото има желание и да се боксира, нещо, което Дейна Уайт така и не склони да му позволи.