Начало Бокс Бащата на Тайсън Фюри предизвика Уайт

Бащата на Тайсън Фюри предизвика Уайт

Бащата на Тайсън Фюри предизвика Уайт
0

Бащата на боксовата суперзвезда Тайсън Фюри предизвика президента на UFC Дейна Уайт на двубой. Личната агенда на бившият боксьор и затворник Джон Фюри бе породена от коментарите на Уайт за бъдещето на сина му в ММА. Босът на UFC наскоро каза пред TMZ, че Тайсън най-вероятно ще бъде смазан при двубой по правилата на ММА.

„Как знае, че ще бъде смазан, когато Тайсън идва от семейство на разбивачи? Вероятно мога да разбия Уайт с един удар. Как може така да описва сина ми? Говори глупости, няма как да отписваш човек с такова сърце и умения просто така“, каза Фюри-старши пред iFL.tv.

„Още тази вечер ще се бия с него. Вярвам, че съм най-добрия 54-годишен мъж в света. В най-добра форма съм и ще го докажа навсякъде, по всяко време, безплатно или срещу пари. Дръж името на сина ми далеч от устата си, ако не говориш добре за него“, бе заплахата към Дейна Уайт.

Спорът в социалните мрежи започна след като в края на миналата седмица излезе видео, в което „Краля на циганите“ тренира с MMA боеца Дарън Тил. На видеото се вижда как боксьорът тренира ударите си с колена, лакти и юмруци, a освен това и показва защита от събаряния. Британският нокаутьор вече направи своя дебют в кеча, но към този момент не е обявен негов двубой по правилата на ММА.

Освен феновете на бойните спортове и Дейна Уайт, Стипе Миочич също предупреди боксьорът да стои далеч от ММА.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".