Начало Бокс Бен Дейвисън ще наблюдава отблизо Уайлдър – Ортис 2

Бен Дейвисън ще наблюдава отблизо Уайлдър – Ортис 2

Бен Дейвисън ще наблюдава отблизо Уайлдър – Ортис 2
0

Треньорът на Тайсън Фюри – Бен Дейвисън, ще наблюдава на живо неделния (българско време) сблъсък между Дионтей Уайалдър (41-0-1) и Луис Ортис (31-1).

Снимка: БТА

Залогът в двубоя е световната титла на WBC, която е притежание на американеца, който от своя страна ще гони 10 успешна защита на златно-зеления колан.

Пряк свидетел на екшъна в Лас Вегас ще бъде младият треньор, който пое кариерата на Тайсън Фюри – Бен Дейвисън. 28-годишният британец вече се изправи срещу Уайлдър миналата година, когато в Лос Анджелис Фюри и шампионът завършиха наравно.

Снимка: БТА

Причината за инспекцията е повече от ясна – при евентуална победа на 34-годишния Уайлдър той отново ще се изправи срещу „Краля на циганите“ през следващата година. Дейвисън обаче изрази мнение, че Уайлдър не е особено „навит“ на реванш с Фюри, защото знае че вече е бил победен от него.

„Уайлдър е доста променен от мача му с Тайсън“, сподели впечатленията си Дейвисън след официалната пресконференция вчера.

„Сега е по-спокоен и уравновесен. Тайсън наистина успя да му влезе в главата и още не е излязъл оттам. От това което виждам си правя заключението, че Уайлдър не е много сигурен в себе си. Изглежда сякаш има съмнения в това дали наистина иска този мач с Ортис и реванша с Тайсън.

twitter.com

Всички знаят за оръжието, което Дионтей притежава – неговата дясна ръка. Но в нашия реванш целта ни ще е да блокираме нападението му и да го накараме да играе по нашите правила.

99% от хората видяха, че Тайсън спечели онзи мач. Той също го знае, просто в реванша трябва да бъде и официализирано“, завърши Дейвисън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.