Начало Бокс Безплатни ММА уроци като подкуп за полицаи
0

Безплатни ММА уроци като подкуп за полицаи

Безплатни ММА уроци като подкуп за полицаи
0

Американски ММА боец беше арестуван във Флорида, след като се опитал да подкупи полицаи с безплатни уроци по смесени бойни изкуства.

Според местните медии, 34-годишният Кейлън Холкомб е бил спрян от пътни полицаи в Кейп Канаверал, след като за малко не е ударил сграда докато се опитва да паркира назад. Служителите на реда са обяснили, че когато се опитали да установят контакт с Холкомб, той е започнал да говори неразбираемо, а и са усетили миризма на алкохол, като очите на боеца са били почти затворени. Според доклада, Холкомб е отказал да направи тест за употреба на алкохол и да изпълни упражненията, доказващи неговата трезвеност, като на няколко пъти е споменал, че е професионален състезател по смесени бойни изкуства. Униформените твърдят, че той им е предложил един месец безплатни тренировки, в замяна на това да го пуснат да се прибере вкъщи без последици. Като „допълнителна екстра“, боецът е предложил и да пребие други заподозрени, посочени от полицаите. На път към затвора Холкомб на няколко пъти е повторил „офертата“ си, като ту е буйствал на задната седалка, ту е стоял мирно.

В кариерата си на професионален ММА боец Кейлън Холкомб има два двубоя, като е загубил и двата – дебюта си през 2014 г. и втората си среща две години по-късно. Като аматьор пък има 3 победи в 3 мача.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.