Начало Бокс Били Джо Сондърс: Канело никога не се е бил с циганин
0

Били Джо Сондърс: Канело никога не се е бил с циганин

Били Джо Сондърс: Канело никога не се е бил с циганин
0

Шампионът на WBO шампион в супер средна категория Били Джо Сондърс вярва, че е в състояние да победи мексиканеца Саул „Канело“ Алварес – шампион на WBC и WBA в тази категория. Обединителната битка е планирана за май тази година. Скандалният боксьор вярва в боксовия си талант, но и в циганския му произход.

Канело Алварес никога не е правил едно нещо през живота си – никога не се е боксирал с циганин. Толкова силен огън гори вътре в мен, че ще дам живота си, душата си, всичко, което имам за победата. Някои хора стъпват на ринга и са заслепени от пари, слава, очаквания. Мен това не ме притеснява.

Не искам слава, не искам да ме гледат, за да ме разпознават хората на улицата, нямам нужда от нищо от това. Искам да спечеля, това е всичко, от което се нуждая, всичко, което искам“, каза Сондърс.

„Честно да ви кажа, не гледах битката между Канело и Калъм Смит, но видях фрагментите. Смит, който се съгласи на битката пет или шест седмици преди нея, просто си мислеше:„ Ще се кача на ринга, ще си взема парите и ще се видим следващия път“. Така че нямах настроение да го гледам. Искам да гледам тези, които излизат на ринга наистина настроени да спечелят. Смит излезе на ринга без дух да спечели“, добави британецът.

Боксирам се от петгодишен, ако не мога да го победя сега, никога няма да мога. С цялото си сърце и душа вярвам, че мога да победя Канело. Знам, че всичко трябва да върви перфектно в деня на битката, подготовката за битката трябва да бъде перфектна, трябва да съм в отлична форма, трябва да съм концентриран и готов. Знам, че ще трябва да играя, както никога досега.

Няма непобедими. Всеки може да бъде победен с правилния боен план, правилна тактика, правилен натиск. Ние сме просто хора“, каза за завършек Сондърс.

Били Джо Сондърс вярва, че Калъм Смит може да победи Канело