Начало Бокс Бивол най-накрая се събути от летаргията и вече има дата за завръщането си

Бивол най-накрая се събути от летаргията и вече има дата за завръщането си

Бивол най-накрая се събути от летаргията и вече има дата за завръщането си
0

Дмитрий Бивол, според мнозина, е един от най-добрите боксьори на нашето време, но слабата му активност напоследък повдига повече въпроси, отколкото нещо друго. Ето, че най-накрая той има дата за своето завръщане и тя е 13 януари в Лас Вегас.

Бивол ще се завърне през януари и най-вероятно на 13 в Лас Вегас. Иска ни се тогава да организираме битката с Бетербиев. Имахме вече няколко срещи за този двубой“, каза Еди Хърн пред Pro Boxing Fans.

Проблемът обаче си остава решението на WBC да блокира участието на руски граждани под своята егида, а двубой между двамата би означавал, че ще бъде заложена титлата на съвета. Съществува вариант, в който Артур Бетербиев да се откаже от колана и тогава няма да има други пречки за подобно съревнование.

Припомняме, че за последно Дмитрий Бивол излезе на ринга на 5 ноември 2022 г. срещу Жилберто Рамирез, откогато измина цяла година. Засега той остава шампион на WBA в полутежка категория, но асоциацията надали би запазила мълчание, ако завръщането му се забави още дълго.