Начало Бокс Боб Аръм: Джошуа беше друг човек срещу Руис

Боб Аръм: Джошуа беше друг човек срещу Руис

Боб Аръм: Джошуа беше друг човек срещу Руис
0

Един от най-големите и легендарни боксови промоутъри – Боб Аръм, изрази силно възмущение от играта на Антъни Джошуа срещу Анди Руис-младши. Изпълнителният директор на Top Rank, където е промотиран и Кубрат Пулев, до скоро наставляваше мексиканеца.

Запознат е напълно с възможностите му и именно затова смята, че нещо не е било наред с британеца.

„Виждал съм Антъни Джошуа много пъти, а сега изглеждаше като друг човек на ринга“, започна Аръм.

„Не знам дали е тренирал твърде малко за битката, не мога да си го обясня. Никой не познава Руис по-добре от нас. Промотирали сме абсолютно всички негови битки освен последните 2“, призна легендата

„Куражлия е и ръцете му са бързи, но е тромав с краката и не удря толкова силно. Затова не знам какво по дя***ите гледах!“

„Не мога да си го обясня, това е.“

Силният човек в бокса отбеляза и някои подозрителни детайли. Джошуа забави излизането си на ринга, дъвчеше нервно гумата преди мача и изглеждаше прекалено стресиран за поредната си защита.

„Нещо не беше наред. Не мога да разбера какво. Първо трябваше да се бие с този Милър, който дори се счита за по-добър. След това смениха противника с Руис, а той трудно влиза дори в топ 10. Явно е отпуснал педала на газта“, завърши Аръм.

Снимка: БТА
тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.