Начало ММА Съперникът на Багата кръстил Уилис „Големите Ци*и“
0

Съперникът на Багата кръстил Уилис „Големите Ци*и“

Съперникът на Багата кръстил Уилис „Големите Ци*и“
0

Тай Туиваса, който излиза в неделя сутрин срещу Благой Иванов в първия мач от основната карта на UFC 238 в Чикаго, с гордост призна, че той е отговорен за прякора на Джъстин Уилис.

31-годишният американец, който преди месец беше освободен от UFC, е известен сред почитателите на бойните спортове като „Големите Ци*и“. Туиваса не храни топли чувства към Уилис, като не пропусна да се заяде с него в навечерието на двубоя си с Благой Иванов.

twitter

Всичко започна преди мача му с Марк Хънт. По време на кантара, той ръмжеше като куче, какъвто всъщност е, и правеше всякакви простотии. Беше адски невъзпитан и арогантен. Просто не го харесвам. Все някога щяха да го разкрият. Той е боклук, така че го разкараха. Но ми стана тъпо, защото исках да се бия с него. Не обвинявам UFC, той си е боклук. Какво трябва да правиш, ако не приемаш двубои? Да изглеждаш добре. А той не е особено красив, така че… и аз не бих го наел. Аз му измислих прякора „Големите Ци*и“. И му лепна идеално. Представете си – UFC те наема, а от цялата работа ти печелиш това, че целият свят те нарича „Големите Ци*и“. Ако го срещна, той си знае какво го чака“, каза Туиваса пред The Ariel Helwani MMA Show.

Можете да проследите на живо битката Иванов – Туиваса в Boec.BG.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.