Начало Бокс Боб Аръм наруши мълчанието си за ситуацията с Фюри

Боб Аръм наруши мълчанието си за ситуацията с Фюри

Боб Аръм наруши мълчанието си за ситуацията с Фюри
0

Боб Аръм обяви, че Тайсън Фюри се чувства добре. Британецът е имал болки в гърдите заради коронавируса, които са отшумяли.

Импресариото за първи път коментира темата. Мнозина потърсиха друга причина и се осъмниха дали действително „Краля на циганите“ е дал положителен тест.

„Добре е. В четвъртък имаше стягания в гърдите, но вече е добре (понеделник вечер). Много добре“, Аръм сподели за „BoxingScene“.

„Ваксинира се в Маями. Биха му първата инжекция и след това не предприе втората доза, за да няма странични ефекти толкова близо до битката. Вместо това пипна COVID“, обяснява легендарният промоутър.

„Знаех, че е бил само една и се надявах да е Johnson & Johnson. Уви, било е „Модерна“. И да си беше сложил втора доза пак нямаше да може да тренира“, добави Аръм.

Въпросните ваксини Johnson & Johnson са само с една доза. Тази на Фюри обаче трябва да се постави два пъти в определен период.

Еди Хърн: Интересът към Фюри и Уайлдър бе нулев!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.