Начало Бокс Боб Аръм с неподражаем коментар за Фюри – Уайлдър
0

Боб Аръм с неподражаем коментар за Фюри – Уайлдър

Боб Аръм с неподражаем коментар за Фюри – Уайлдър
0

Легендарният промоутър Боб Аръм, който държи правата и на Кубрат Пулев, определи битката на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър от ранната неделя сутрин, като най-епичната, която е гледал.

89-годишният американец, член на Залата на боксовата слава, бе във възторг от представянето на „Циганския крал“. Британецът нокаутира „Бронзовия бомбардировач“ в 11-ия рунд, след като оцеля от два нокдауна в четвъртия.

Любопитното е, че изказването на Аръм идва на фона на факта, че той е бил мениджър на редица легенди, включително и на Мохамед Али, като е видял абсолютно всичко в спорта!

Като начало искам да се извиня на всички фенове, които са похарчили пари, за да гледат толкова скучен мач… Вижте, аз съм част от бизнеса вече 57 години и наистина трябва да кажа, че не съм виждал толкова величествен двубой в тежка категория“, отсече Аръм.

Той отдаде значимото най-вече от представянето на неговия боксьор Тайсън Фюри. „Гордея се с този човек. Той показа сърце, умения, наистина е боец“.

От своя страна другият промоутър на британеца – Франк Уорън пък допълни: „Това е истинска боксова история. Най-хубавият мач в тежка категория, който съм гледал на живо“.