Начало Бокс Бодигардът на Флойд иска да яде още бой
0

Бодигардът на Флойд иска да яде още бой

Бодигардът на Флойд иска да яде още бой
0

Рей Садеги, дългогодишният бодигард на легендата Флойд Мейуедър, сензационно поиска реванш от Коузи Танака. Той бе нокаутиран от опитния японски кикбоксьор на галавечерта, на която „Мъни“ отказа Микуру Асакура в Сайтама.

Въпреки че превъзхождаше с ръст и тегло своя съперник, Садеги буквално отчая феновете на бокса с липсата на каквито и да е умения. Той опитваше по „дърварски“ начин да стигне до японеца, но вместо това бе перфектно контриран при всяко свое действие, за да се озове на пода и да регистрира болезнено и дори унизително поражение.

Благодаря на „RIZIN“ и шефа ми Флойд Мейуедър, че ми дадоха тази възможност. Беше страхотен мач. Искам да се върна пак на ринга. Имам чувството, че го бях притиснал. Уморих се в третия рунд, свалих ръцете си, той ме спипа с добър удар и сега е време за реванш“, констатира Садеги.

Много е интересно в кой точно момент е усетил бодигардът на „Мъни“, че е притиснал опонента си. По всичко личи обаче, че реванш може да има, но едва ли резултатът ще е по-различен.

тагове: